dimarts, 14 de febrer del 2012

GAIREBÉ TOT PREPARAT PER ANAR A L'EUROPEU A LES FOURGS

Avui diumenge dotze de febrer és dia de tranquil·litat, però també és dia de preparar tot el que ens hem d'emportar per participar al "Championat d'Europe 2012" - "Course de chiens de traineaux", que com tots sabeu se celebrarà a Les Fourgs el cap de setmana vinent. Exactament el divendres, dissabte i diumenge ens toca realitzar les tres curses amb la categoria de vuit gossos i en un circuit de setze quilòmetres.
La suma dels temps donarà el guanyador d'aquest campionat.
La nostra intenció és sortir de Tortosa el dimarts, al voltant de les tres de la tarda, per poder anar directes fins a Vercors. Allí farem, el dimecres, un suau entrenament pel matí i a la tarda continuarem fins a Les Fourgs.
Dijous al matí farem un recorregut amb els esquís pel circuit, amb la finalitat de familiaritzar-nos-hi (una o dos vegades, o les que calga) i a la tarda passarem els corresponens controls veterinaris.
A mode informatiu, us hem de dir que tampoc podem anar d'hotel; per tant, cuina de campanya i a dormir al remolc amb els gossos. Pensem que a Les Fourgs tindrem temperatures a l'exterior de menys vint graus. No patiu, portem uns bons sacs de dormir, mantes i menjar de casa.
Dintre de les nostres possibilitats, intentarem tenir-vos informades i informats, almenys una vegada al dia.

3 comentaris:

  1. Mucha suerte y buen Viaje...nos vemos en breve, Gas a fonsssssss

    ResponElimina
  2. Molts de ánims y molta força .. endavant i sort!

    Petons muassssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ànims i força ja en tenim. La sort és poder fer els tres dies de cursa sense cap fallo. Aixo ja és més difícil, però ho intentarem. Gràcies i molts de bsts.

      Elimina