dimarts, 21 de febrer del 2012

TERCERA PROVA A LES FOURGS I TORNADA A CASA

L'explicació de la tercera prova del Campionat d'Europa de Les Fourgs, i l'anàlisi del campionat en si, ja el comentem des de Tortosa, ja que el diumenge, just en el moment de finalitzar la nostra intervenció, vam donar menjar als gossos i a les 14.45 hores ja érem dalt del cotxe per poder arribar a casa a temps i així acudir a fer classes el dilluns al matí.
Nevant, amb més fred i sabedors que poca cosa podíem fer, vam realitzar aquesta tercera etapa, com cada dia, amb els mateixos gossos (no podíem fer canvis al tir) i mirant d'aconseguir un bon resultat. Tot i les ganes, diumenge va ser el dia en què la classificació va anar més malament: onzès. Tot i això, la classificació dels tres dies ens va permetre aconseguir un desè lloc, que potser sembla molt poc, però amb el nivell que hi havia i pensant-ho tranquil·lament és un bon resultat. No habituats a entrenar amb neu (només fent-ho durant deu dies a les vances de Nadal i els catorze dies de Pirena) entenem que és un digne resultat. Tres alemanys, per davant, dos suecs, un suís, un francès, un finlandès i un txec i després l'equip Ebre Mushing!!! Això ens fa pensar que no ho fem tan malament.

Per darrere de nosaltres: alemanys, suïsos, francesos, txecs i espanyols, fins a quinze participants. Ja podeu veure que els nou múixers que van quedar davant nostre són, tots, de països amb molta neu durant molts mesos a l'any, i amb una gran tradició dintre del món del múixing.
Cal dir-vos que el viatge va anar prou bé, però a les tres del matí, quan ja gairebé érem a Tortosa, exactament al passar per Torredembarra, vam punxar, de cop, les dues rodes del remolc de la part dreta. Faena, força i molts nervis perquè al remolc hi havia tots els gossos i perquè a la carretera hi havia prou circulació. Finalment entràvem a casa a les quatre i mitja de la matinada.
A la foto, l'entrada a meta del tercer dia de Kiko. Ara, descans i a preparar el Campionat d'Espanya de Neu que es farà al Pla de Beret els dies tres i quatre de març.
Gràcies pel vostre suport!
Seguirem informant...

2 comentaris:

  1. Un desè lloc es una molt bona classificació, ja que parlem dels millors d'Europa y dintre dels 26 o 27 que ereu allà, com dic el desè lloc estar molt bé i els primers espanyols en la vostra categoría.
    Aixó anima a seguir endavant, a no defallir i com dius, a tenir la vista posada en la propera competició.
    Ánims i endavant .. sou un bon equip, un bon parell de dos jeje

    Molts petons muasssssss

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Kanet, pel suport i també pel teu seguiment diari. Per esser un bon equip pode ens falta un poc, però un bon parell de dos si que ho som. Una abraçada i repeteixo, moltes gràcies.

    ResponElimina