dijous, 8 de març del 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE NEU 2012

Demà divendres, al voltant de les tres de la tarda, l'equip Ebre Mushing empendrà camí en direcció al Pla de Beret -a la Vall d'Aran- per participar, el dissabte dia 10 i el diumenge 11,  al Campionat d'Espanya 2012 de Trineus amb neu.
Aquesta prova servirà per donar també la classificació per al Campionat de Catalunya de Trineus amb neu.
Kiko Vallespí, en un principi, està inscrit en dos modalitats: en la de vuit gossos i també en la de quatre. Com a prova principal, ja podeu pensar que competeix en la de vuit, però pensa que inscriure's en altres modalitats li serveix per poder anar donant curses a la resta de gossos i anar fent proves per començar a preparar ja la propera campanya 2012 - 2013.
Dissabte, durant tot el matí, es farà la primera cursa i diumenge, també pel matí, la segona. Dintre de les nostres possibilitats informàtiques, ja us informarem dels resultats, tant dels parcials, com dels definitius de diumenge.
Moltes gràcies a totes i a tots els que cada dia esteu votant a Kiko a Ebre Líders. Dissabte i diumenge són dies molt importants per no perdre llocs en aquesta recta final.
Foto feta per Joan Farré durant la passada Pirena 2012.

2 comentaris:

  1. Que hi hagi molta sort .. aquí estarem esperan noticies i votan es clar jeje
    Molts petons, muassssss

    ResponElimina
  2. I els que tenim Varios Facebooks... podem botar varies vegades al dia, jeje...
    Molta força Kiko i Gosets de Kiko, que tambe tenen molt importància, que son ells els que corren ;-p

    ResponElimina