dilluns, 12 de març del 2012

SEGONA CURSA CAMPIONAT DE CATALUNYA I D'ESPANYA

Després dels bons resultats assolits en les dues curses del dissabte, el diumenge es va presentar inquiet per a Kiko. Havia de mantindre la distància amb vuit gossos, davant de dos grans múixers i grans contrincants que li feien por: el basc Itoitz Armendariz i el català Charli Franch. Sí que cinquanta segons i un minut cinquanta respectivament era una bona renda per afrontar els dotze quilòmetres, però un embolic al tir, una caiguda o un avançament amb problemes et podien fer perdre aquesta renda. No va ser així i entrava a la meta veient visualment que ho havia assolit.

Amb quatre gossos, molt més complicat: tres segons només de diferència amb un dels millors especialistes amb aquest tipus de tir -el de quatre-, el navarrès Javier Alemano, feia estar preocupat a Kiko
Penseu que era arribar amb el tir de vuit gossos i amb menys de trenta minuts, deixar-los, canviar arnesos i línies i tornar a enganxar els quatre gossos, i sense cap tipus de descans per al múixer, un altre cop a la línia de sortida per fer els vuit quilòmetres. Els altres participants només competien en la cursa de quatre.
Tot i això, gran cursa, control visual amb Javier Alemano, i arribada a meta amb quatre segons més d'avantatge. Cursa i campionat guanyat.
Molt, molt contents tot l'equip. Campió de Catalunya i Campió d'Espanya amb quatre i vuit gossos, és per estar-ho.
Ebre Mushing vol agrair-vos a totes i a tots  les mostres d'ànims i felicitació rebudes, que ens fa estar satisfets del treball dut a terme.
Amb aquestes proves es dóna per finalitzada la temporada, i es comença ja a pensar i preparar la propera.
Les fotos de Feliu-Managuerra mostren espectacularment a Kiko, tant en la cursa amb vuit com en quatre gossos.
Prompte farem un petit resum del que ha estat la campanya 2011-2012.

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats!! Sense cap dubte es un gran any per en Kiko.
    Ara a guanyar el concurs que es va molt bé pero no si val a badar.
    Molts petons muassssssssss

    ResponElimina
  2. Gràcies Kanet. Realment ha estat un bon any per Kiko i també pel Lazaro, dos bons amics, dos bons mushers i dos bones persones.
    Dius molt bé, no val a badar, fins l'últim dia tots a votar.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Sou els Millors, demostrat a quedat, al final crearàs una rassa propia de Gosos... els Vallespinencs, els gosos aptes per a tot!!!
    Moltes Felicitat als "9".

    ResponElimina