dimarts, 13 de novembre del 2012

LA GOSSETA "SUPER", PATEIX UNA GREU LESIÓ

Els dies passats hem parlat d'entrenaments, de l'inici de la competició i dels propers campionats, tant del de Catalunya com de l'estatal, però hem deixat per avui un greu succés al nostre kennel.
"Super" la gosseta, quatre cops campiona estatal, en un dels entrenaments es va trencar el tendó d'Aquil·les. No fa falta cap explicació per dir-vos com està d'afectat el nostre múixer Kiko i la resta de l'equip Ebre Mushing. En una de les fotos podreu veure com estava el peu al plantar-lo a terra, impactant la foto.
Jorge A. Luque, amic i a més veterinari a Pirena els últims anys, ens va recomanar un company seu, cordovès, que té una clínica veterinària prop Tortosa, exactament a Deltebre. La clínica es diu "Agatameus", i el veterinari Antonio Cañadillas.
Fil a l'agulla, mai més ben dit, va operar la Super. Dos dies ingressada, i seguint al detall l'evolució, un arnés fet exprofés per a la seua mida i amb la finalitat de mantenir la poteta en una posició adequada i que no la plantés al terra, com podeu veure a l'altra foto.
Tres cops a la setmana la portem a la clínica perquè li facin ultrasons i a més diferents exercicis de musculació.
Pensem que no serà impossible que Super pugui tornar a competir, dintre d'un temps prudencial, ja que els ànims i el gran treball d'Antonio i la seua companya, la també veterinària i especialista en recuperació Rosana Franch, així com tot el personal de la clínica Agatameus, faran que Super torni a córrer pels diferents circuits.
Com veieu, a l'igual que a la realitat de la vida, no tot són alegries.

4 comentaris:

  1. Molt ànim, son dures proves que la vida ens posa per probar la nostre fortalesa.
    No dubto ni per un moment en que Super torni a correr veloç.
    Deixem que el temps fagi la seva feina.
    Molts petons, muasssssss

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Kanet, tens molta rao. El temps i la clinica Agatameus, faran que la Super torni a "volar" pels diferents circuits. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. ok jo preferiria que continues amb valtros, i deixes de correr tot te un limit de vegades, pero segur que despres de las espectativas de ella fareu,
    Vosaltres coneixeu millor els limits que jo, l'únic donarvos el apoyo que necesiteu moral incondicional meu.
    Una abraçada a la familia als dos petits, al pare,
    Handler incansable, a la manada i els cliks.

    ResponElimina
  4. Joan, soc el Handler, jo als meus 55 anys, jugant la lliga de veterans de futbol em baix trencar el tendó d'Aquil·les en redo, vaig ser operat, vaig fer una bona recuperació, tot a la S.Social, i fins ara tres partits de tennis a la setmana i travesies de 25 km. per senderes de al estiu. Som conciens que la Super pot quedar be per tornar a corre i pot no quedar bé. Tin la seguretat que si no pot corre, restarà amb els altres jubilats, el Tro, la Ona, la Urdin i l'Aisa. Ja saps que ens estimem a tots els gossos molt. Una forta abraçada. Ens veiem molt prompte.

    ResponElimina