dilluns, 26 de novembre del 2012

L'EQUIP ACANA - TERRES DE L'EBRE CAMPIONS ESTATALS

Com ja sabeu, hem estat quatre dies a San Adrián de Juarros, per participar, dissabte i diumenge, en el Campionat estatal de Terra. Els resultats han estat molt satisfactoris amb vuit gossos hem assolit la primera posició, per tant Campions estatals. El nivell era molt alt ja que entre d'altres participants hi teníem a Álvaro Lopez, Javier García, Itoitz Armendariz, Joaquin Saez, Josep Domingo i el local Juan Carlos Quintana. Ens sentim molt satisfets del treball dels gossos i sobretot de la posada a punt física dels mateixos.
Amb patinet de dos gossos hem quedat tercers, a molt pocs segons - 13,94, del primer, també creiem que
és un molt bon resultat, més a l'haver de participar en aquesta cursa un hora després d'haver-ho fet amb vuit gossos, i córrer els set quilòmetres per defensar la primera posició. El cansament acumulat era molt més gran que el dels altres companys que hi participaven. Per tant molt contents, i felicitar a Ivan Angulo i Victor Carrasco, primer i segon, respectivament, de la prova.
Organització perfecta i el lloc i terreny fabulosos.
Les dos fotos del gran fotògraf i amic Joan Farré.
Ara canvi de xip i a preparar el nou rept: l'Alpen-Trail. Completament diferent a tot el que fins ara hem fet. Ja us informarem de tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada