dissabte, 22 de desembre del 2012

NOTICIES MOLT TRISTES


A dinou dies del començament del Alpen Trail, Kiko ha pres la trista decisió de no participar en aquesta important cursa. Passem a informar-vos dels motius.
Fa uns quinze dies es trencava l’eix davanter del remolc. Entre unes coses i d'altres, dues setmanes sense poder entrenar en condicions amb els gossos per buscar el seu estat òptim per les  etapes tant llargues a la cursa italiana.
Portem el remolc a Cantabria per fer el canvi del eix. Així és fa.  Arribem a Tortosa, un entrenament i al dia següent és torna a trencar l’eix. Solucions no en trobem i un altre cop busquem la reparació. Ho fem al costat de casa a Cretes, ens fan el canvi dels dos eixos, però el retard en fer-ho, ens torna a deixar sense entrenaments,
Pensàvem  que ara, en vacances, per part de Kiko, podria intentar un desplaçament a entrenar en neu, però les noticies que tant a Beret com a Vercors , no es garanteix la neu suficient per fer-ho  i és per això que avanç de tenir problemes amb els gossos a la cursa, s`ha pres la determinació de no participar-hi. Etapes de cinquanta i seixanta kilometres requereixen una posta a punt important.
Ho sentim per tot l’equip, pels patrocinadors i per tots els que ens segueixen, però sense garanties pels gossos i per tot l’equip, creiem millor opta per no anar-hi.
Hem d’agrair molt sincerament el gran suport de la casa Acana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada