dimarts, 12 de març del 2013

CAMPIONAT ESTATAL NEU 2013

Ja descansats, volem avui, ampliar-vos, un poc les bones noticies que diumenge vos fèiem arribar des de el Pla de Beret, al finalitzar l'ultima proba del Campionat d'Espanya de Neu.
Molta neu, i el circuit, molt tècnic però en prou bones condicions, tot i la calor que feia, sobre tot el dissabte.
Difícil, molt difícil, en les dues categories, en la d'il·limitada dissabte tant sols varem treure 12"47 al càntabre Álvaro Lopez Cobos, i diumenge 13"33. Això vol dir que la lluita fou important, i com no l'estratègia també. En tercer lloc es clasificà el gran musher català Josep Domingo Beltran.
Més difícil amb quatre gossos, tant sols 9"46 al valencià Enrique Marco Baguena, en la cursa del dissabte, deixant la gran incertesa per al diumenge. Un altre cop l'estratègia, el bon estat dels gossos i la tranquilitat per mantenir les diferencies, tot i això li vàrem treure 24"04. Restava en tercer lloc l'aragonès Diego Santacecilia Segura.
Molt contents pel resultats, però sobre tot per la resposta de tots els gossos, cap entrenament en tota la tempora en neu, repeteixo cap entrenament, enguany no hem trepitjat la neu per rés; i el treball i la lluita de tots els gossos foren espectaculars. Ja que felicitar-los. Molta d'aquesta rao és, sense dubtes, a l'extraordinaria alimentació amb els pinsos Acana, no hi ha dubtes un dels millor del mon.
Les tres fotos han estat cedides i autoritzades per l'Aure Ferran - cap de premsa de Pirena.
Si hi ha neu, a primers d'abril és farà el campionat de Catalunya en neu a Port Ainè, on esperem poder anar-hi
Ja vos informarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada