dilluns, 4 de març del 2013

PROPER ESTATAL DE NEU

A la foto Rolling
Aquest cap de setmana, comença i finalitza la temporada oficial de neu per a l'equip Acana - Terres de l'Ebre.
Els dies nou i deu, proper dissabte i diumenge, se celebra al Pla de Beret el Campionat de Catalunya i l'estatal de neu; Kiko, el nostre múixer, hi participarà per defensar els títols aconseguits l'any passat.
Difícil ho tindrà, i no és per disculpar-lo amb anterioritat, però els seus gossos no han xafat la neu i tan sols han entrenat per terra, com a molt un dia van pujar als Ports de Caro i l'entrenament el van fer per damunt d'uns tres o quatre centímetres de neu.
Entrenats, forts i ràpids si ho estant, ara falta saber com els afectarà treballar i córrer, per primer cop, per  damunt de molts centímetres de neu a Beret. Diumenge a migdia tindrem la resposta.
Kiko s'ha inscrit en les categories d'il·limitada, vuit, sis i quatre gossos. És clar que no podrà participar-hi en totes, però per com
arribin els gossos del llarg viatge, com estigui la neu i com siguin els horaris de sortida, el divendres al capvespre el múixer prendrà la decisió final.
El nivell de múixers inscrits és molt alt, i hi són tots, no en falta cap. Sincerament creiem que serà un gran campionat.
Potser la millor notícia per a tothom els que ens seguiu i sobre tot per a l'equip Acana - Terres de l'Ebre, és que per com s'ha recuperat i com  ha treballat als entrenaments i amb els criteris mèdics dels profesionals de la clínica veterinària Agatameus, la gosseta " Super " tornarà a competir, després del greu trencament del tendó d'Aquil·les, fa uns mesos. Una bona i gran notícia.
Ja us informarem, divendres, dissabte i diumenge des de Beret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada