dilluns, 10 de març del 2014

CAMPIONAT VASCO NAVARRO DE MÚIXING

Els dies vuit i nou d'aquest mes de març, tot l'equip Ebre Mùixing es va desplaçar a la vall d'Ansó-Hecho, concretament al Refugi de Linza, per participar en Euskadi Eta Nafarroako Mushing Txapelketa / Campionat Vasco Navarro de Mùixing.
El divendres al mati el varem destinar a gaudir del lloc tant bonic, a relaxar-nos amb els gossos i parlar en molts de companys. A la tarde un curt entrenament, ja que les pistes no estaven del tot prac
ticables.
Dissabte al matí un altre entrenament, ja en pistes molt ràpides, i tant sols en sis gossos. Al capvespre la primera mànega de la competició. Kiko va participar-hi en vuit i sis gossos. Uns quants errors, tant en una com en l'altra, que li van fer perdre uns importants segons.
Diumenge , prou d'hora, la definitiva mànega. Millor en totes dues, i va quedar del tot prou content.
En totes dues proves va quedar en segon lloc. La de vuit gossos la va guanyar Iker Ozcoidi i la de sis Aina Puig, que van fer un molt bon treball.
Gran camaraderia, bona organització i un lloc fabulos. Tres dies sense mòbil, internet, TV., premsa, WhatsApp o Twitter ens van fer sentir a un altre mon.

Vos deixem penjat un link per si voleu mirar un vídeo domèstic del relax i l'entrenament.
https://www.youtube.com/watch?v=p9YDCW2hCSU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada